Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Λαϊκή Συσπείρωση: Λέει όχι στην ενδεχόμενη λήψη νέου δανείου

Με αφορμή το θέμα που έχει ξεσπάσει για την λήψη δανείου που θα προρίζεται για την κάλυψη οφειλών των δημοτικών επιχειρήσεων προς το ΙΚΑ η Λαϊκή συσπείρωση εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης μπροστά στην ασυνήθιστη «επίθεση συναίνεσης» από την Δημοτική αρχή, δημοτικούς συμβούλους και παράγοντες άλλων παρατάξεων, στους Δημοτικούς της Συμβούλους, προκειμένου να συμφωνήσουν στο νέο δάνειο που προτίθεται να πάρει στο όνομα οφειλών στο ΙΚΑ,

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

"Η ώρα της γης". Σβήνουμε όλοι τα φώτα στις 26-3-11 στις 20:30!

O Δήμος Αχαρνών συμμετέχει για 3η συνεχή χρονιά στην παγκόσμια πρωτοβουλία «H Ώρα της Γης» της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF.

Το Σάββατο 26-3-2011 και για μία ώρα, από τις 20:30 ως τις 21:30, σβήνουμε τα φώτα σε δημόσια κτίρια και σε άλλα κεντρικά σημεία της πόλης.

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την φημολογούμενη συγχώνευση του 5ου ΓΕΛ Αγ. Άννας

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ
ΑΧΑΡΝΕΣ 11/3/2011
Όλοι εμείς που συγκροτούμε τη σχολική κοινότητα του 5ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ήτοι ο Σύλλογος Διδασκόντων, το 15μελές, τα 5μελή Μαθητικά Συμβούλια, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, εκφράζουμε με στεντόρεια φωνή την αποφασιστική και αμετακίνητη θέση μας εναντίον της κατάργησης...

Η Λαϊκή Συσπείρωση για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΧΑΡΝΩΝ
Ανακοίνωση
 Υπάρχουν πλέον δύο μηνών δείγματα γραφής της νέας Δημοτικής Αρχής, νέας τρόπος του λέγειν γατί αρκετά από τα προβεβλημένα στελέχη της, όπως και ο ίδιος ο δήμαρχος, έχουν διατελέσει στελέχη δημοτικών παρατάξεων που διοίκησαν τα τελευταία χρόνια και έχουν εμπειρία...

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Μια γνώμη με θάρρος και αλήθειες για τους "γύφτους"

Διαβάστε παρακάτω μια γνώμη για τους "γύφτους" μακριά από ρατσιστικές και άλλες δήθεν τοποθετήσεις αλλά μια γνώμη που αντιπροσωπεύει της πραγματική εικόνα της κατάστασης...








 

Αδέσμευτη των Αχαρνών: Το "σαμποτάζ" απέδωσε...

Το "σαμποτάζ απέδωσε" έχει τίτλο το τελευταίο φύλλο της αδέσμευτης (φύλλο 4-3-11) και αναφέρεται στην μη εκλογή του συμπαραστάτη του δημότη, του θεσμού που απαξιώθηκε πριν καν γεννηθεί!

Δείτε παρακάτω την πρωτοσέλιδο της "Αδέσμευτης"...

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Αποκλεισμός - τιμωρία και το γνωστό χαμένο πέναλτυ...

Τη μεγάλη ευκαιρία για μια σημαντική διάκριση στην Ανατολική Αττική έχασε προχθές ο Αχαρναϊκός καθώς δεν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ του πρώτου αγώνα (1-0) και να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ.
Η ομάδα μας αν και προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με γκολ του Καλογερόπουλου φέρνοντας το ματς πολύ γρήγορα "στα ίσια"

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Στα Ελληνικά Ντούρος στα Αγγλικά Φωτιάδης!

Αν και η ιστοσελίδα του Δήμου (http://www.acharnes.gr/) έχει βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με το χάλι και την αδράνεια που παρουσίαζε στη θητεία Φωτιάδη, εν τούτοις παρουσιάζει ορισμένα σημαντικά προβλήματα.
Ενα από αυτά είναι πως στην πόλη μας εμφανίζονται δύο Δήμαρχοι. Στην ελληνική έκδοση Δήμαρχος ο Σωτήρης Ντούρος...

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Αναγνώστης για τα δημοτικά τέλη που πληρώνει η επιχείρηση του

Ολοι κανουν οτι δεν ακουνε ,τα δημοτικα τελη σε επιχειρησης που απαιτουν μεγαλο χωρο για να δουλεψουν(οπως μαρμαραδικα ,μαντρεσ σιδηρου ,ξυλουργια κ.α.) ειναι υπερβολικα. Εγω εχω μια τετοια επιχειρηση και πληρωνο 1500 ευρω το 2μηνο οταν αυτη την εποχη δεν βγενουν ουτε τα βασικα εξοδα.